Partnermöte – tredje dagen i bilder (Partnermöte del 4)

Foton från tredje och sista dagen av partnermötet i Cuamba förra veckan (omnämnt nedan). Dagen inleddes med dans under ett träd och fortsatte sedan med diskussioner om hur organisationerna kan identifiera möjligheter och hur skilja en möjlighet från en falsk möjlighet? Varje distrikt definierade vilka outnyttjade möjligheter som finns och vi diskuterade sedan detta med alla deltagarna. UPCN och UCA, som är två av organisationerna som kommer ha projekt finansierade av Kooperation Utan Gränser nästa år, presenterade sina planer, något som i vissa fall ledde till heta debatter…

I slutet av dagen utvärderade vi mötet, dag för dag och som helhet och slutsatserna var mcket positiva. På kvällen var det middag och dans (men då var inte kameran med).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s