Semester i bilder – del 6

Efter Ilha de Mocambique åkte vi bil till Cuamba via Gurue som är största tedistriktet i Mocambique. Vägen är en gigantisk omväg men den egentligen vägen är ofarbar på grund av bortregnade broar. Vi la 11 timmar på att transportera oss ungefär 35 mil. Första bilden en bro som ett par dagar tidigare blivit påkörd av en lastbil, vi såg lyckligtvis inte hur dålig den var förrän vi redan var över den. Gurue är ett av de vackraste distrikten jag varit i i Mocambique med sina gröna berg. Fotografierna föreställer teplantager och arbetare på plantagerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s