Tillbaka i etern…

Efter ungefär tre veckor i ouppkopplad tillvaro är jag tillbaka i Lichinga. Jag var först på resande jobbfot i Mocambique några dagar och sedan på semester med syster och pappa. Direkt när jag kom tillbaka från semestern åkte hela Kooperation Utan Gränser här i Niassa på teambuilding. Vi kom tillbaka igår kväll. Ska så snart jag kan uppdatera här med bilder och text, dock usel internetuppkoppling här för tillfället. Ursäktar frånvaron av uppdateringar och hoppas att inte bloggläsarna övergett mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s