Marathon i tråkiga saker

Vaknade på dåligt humör. Ingen el i huset, trodde det var generellt strömavbrott men kollade ut på gatan och såg gatubelysningen tänd. Gick till apparaten som visar om det finns någon el (kontantsystem) och det fanns gott om det men ändå inte. Oförklarligt elfel. Började arbetsdagen med diverse personalproblem som enligt inblandade personer hade mer eller mindre fantasifulla förklaringar. En av dem var försenad rapport på grund av en flickvän som vid upprepade tillfällen slänger kollegans telefon i toaletten. När jag öppnar jobbwebmailen har den blivit på språket khmer och jag förstår inte ens hur jag ska byta språk eftersom allt är skrivet med för mig obegripliga krumelurer. Möte med ägaren till lägenheten där jag skulle bott (men som aldrig blev klar) som är skyldig oss 4200 Usd från en förskottsbetalningen som skulle ha återbetalats i mars men som ännu inte har betalats av en enda dollar. Till televerket för att se om det möjligtvis skulle kunna gå att få ut kontraktet på internet hemma, en process som började för elva dagar sedan men eftersom deras skrivare är trasig kan de inte skriva ut kontraktet och då kan de inte heller installera internet. Tålamod. Hur som helst ett bra sätt att använda det dåliga humöret på, att göra väldigt många tråkiga saker…

1 tanke på “Marathon i tråkiga saker

  1. Pingback: Bättre vecka och funderingar om (den svenska) kroppen « Kajsas blogg från Moçambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s