Rökförgiftad på diskotek

I fredags var jag på det lokala diskoteket tillsammans kollegorna från programmet. Framåt tretiden försvann plötsligt alla ut, vi hade sett ett begynnande bråk tidigare och tänkte att alla gick ut för att kolla på det och att det således var bättre att stanna kvar inne. Kände en konstig känsla i halsen, fick kraftig hosta. Det visade sig att någon hade slängt in någon slags rökbomb eller spray på diskot och att gasen snabbt spridit sig till hela lokalen. Detta var förklaringen till varför alla försvannit. På väg ut hamnade jag mitt i bråket där ett antal snubbar fäktade vilt med trasiga ölflaskor. En väldigt oangenam händelse och ont i magen ett dygn efter av röken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s