Foton från kampanjen 1

I Mandimba körde vi förbi Renamodemonstrationen på fotot till vänster. När jag stod vid vägen och fotade kom en av mina kollegor fram till mig och sa till mig att vara försiktig med tanke på min klädsel. Orosmålnet var en röd tshirt (från ungdomsmottagningen i Cuamba) som tydligen bokstavligt talat kunde få Renamoanhängarna att se rött på grund av likheten med Frelimos klädsel… Säger ju lite om att läget är ganska spänt…

Den andra bilden är tagen i Chala strax utanför Lichinga. Det syns inte så bra (vinden försvann helt när jag skulle fota) men det är tre flaggor på rad utanför husen, med kanske 50 meters mellanrum. Närmast Frelimo, sedan PDD och sist Renamo.

2 tankar på “Foton från kampanjen 1

  1. Pingback: Frelimohajar i valbassängen? « Kajsas blogg från Moçambique

  2. Pingback: Härnösands mörker och Mocambiques hjältar… « Kajsas blogg från Moçambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s