Zimbabwe-Mocambique-Malawi-Mocambique

Imorgon blir det roadtrip hem till Lichinga! Vi lämnar Harare tidigt på morgonen, åker in i Mocambique och uppåt norröver in i Malawi där vi sover i Blantyre för att köra vidare dagen efter och förhoppningsvis komma fram till Lichinga någon gång på eftermiddagen.

Här i Harare har jag varit på kurs i programmonitorering och sedan möte idag. Några höjdarcitat från mötet ”Vi var helt vilse i majsen”, ”Vi kommer aldrig bortom final draft”, ”En hjälte i fängelse är inte till nytta för någon”. På det hela taget en mycket bra vecka.

Och envis som jag är vill jag än en gång uppmana er att panta! Tryck på knappen nedan och panta för Afrikas bönder. Du betalar ingenting – det gör Riksbyggen och LRF. Hittills har läsarna på denna blogg pantat över 8000 burkar. Kom igen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s