100 000 burkar pantade!

I ett pressmeddelande (2 december 2009) meddelar Kooperation Utan Gränser och Vi skogen att 100 000 burkar har pantats på nätet i kampanjen för klimaträttvisa. Läsarna från denna blogg har bidragit med 11 000 av dessa burkar vilket inte är fy skam men jag tror att det skulle kunna bli ännu bättre!

Klicka på pantapparaten nedan och panta så mycket du orkar och hinner. Du betalar inte, det gör Riksbyggen och LRF! Intäkterna går till Södra Afrikas bönder, läs mer om kampanjen för klimaträttvisa på http://www.klimatrattvisa.se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s