Lerbil på väg till julfirande

För att ta sig till den fantastiska plats som visas på fotona i inlägget nedan åker man bil en bit och sedan båt. Vägen är lite sådär – särskilt om man försöker sig på en genväg som visar sig vara en väg med ett tjockt lager av smörliknande lera som ligger på ett lager av annan lera.

Smöret åkte åt sidan och bilen hamnade i diket. Inte så lätt att ta sig upp när däcken inte får något fäste. Efter ett antal olika strategier lyckades vi komma upp och sedan backa tillbaka till den andra vägen… (Leran var dock inte så dum att ha mellan tårna…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s