Vägen hem från julfirandet

På vägen hem från Nkwichi lämnade vi av en engelsk läkare, Peg, vid hennes hydda i Cobue där hon bor och arbetar som barfotaläkare. De första tre bilderna är från hennes hus. Övriga foton är från vägen mellan Cobue och Lichinga – helt fantastiska vyer! (Dock inte helt fantastisk väg. Det syns inte så bra på foton men på vissa ställen är vägen väldigt brant, man får lite känslan av att man ska välta baklänges…)

Ett foto föreställer ett ”höghus” (här är allt som har mer än en våning ett höghus). Inte så vanligt att se hyddor med övervåning och balkong – väldigt fint!

1 tanke på “Vägen hem från julfirandet

 1. Hej Kajsa !

  Tack för senast ! Vi träffades i Lichinga i slutet av november. Först på glögg hos Åsa och sedan var jag och min kollega Gunhild på visit/intervju på ditt kontor.
  Det är roligt att läsa din blogg… det tyckte jag redan innan jag åkte till Mocambique och nu är det ännu roligare ! Fantastiskt att se dina fina bilder ifrån ”julfirandet”. Visserligen älskar jag snö…som vi har massor av nu…men det ser inte helt fel ut att vara vid Niassasjön. Framförallt tänker jag när jag ser bilderna…”Jag SKA tillbaka !!!”

  Gott Nytt År !!
  Jag kommer att ”hänga” på din blogg lite då och då även nästa år.
  Hälsningar
  Anette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s