Angola v/s Sydafrika och Zumas femte fru

Ta gärna en titt på Viktorias blogg från Sydafrika där hon kommenterar reaktionerna kring att Sydafrika har blivit ifrågasatt som säkert värdland för fotbolls-VM i juni på grund av det som hände med Togos buss i Angola.

På samma blogg finns även ett intressant inlägg om Sydafrikas president, Jacob Zuma, som gått och gift sig – med femte frun! Viktoria skriver:

Och så har president Jacob Zuma gått och gift sig. Igen. För femte gången om man ska vara noga. En fru har sedan dess skilt sig från honom, och en tog livet av sig. Vidare har han betalat lobola, brudpris för ytterligare två damer varav han har en son med den ena. Allt detta väcker en rad intressanta frågor. Har Zuma råd med alla dessa fruar och uppemot 18 barn? Läs mer här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s