Organisering, planering och uppföljning

Bild 1:
Handläggarna Manuela (till vänster) och Edgar (till höger) tillsammans med smarbetsorganistionen Acolhida – ett nätverk för människor som lever med hiv. I slutet av förra året gjorde Acolhida en studie av hivarbetet inom bondeorganisationerna och nu är det dags att följa upp detta och se hur Acolhida kan stärka bondeorganisationernas arbete med hiv i praktiken.

Bild 2:
Andreas, Ângelo och Zefanias gör budgetuppfölningar på samarbetsorganisationernas senaste ekonomiska rapporter. Rapporterna jämförs med budgetar och planer och efter det genomgår de en kontroll för att se att kvitton, moms, bankavstämningar är rätt redovisade.

Bild 3:
I full fart med att göra en riskanalys för programmets sista år. Skönt att byta metod ibland och får måla med tuchpennor för omväxlings skull…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s