Att stjäla i domstolen

Träffade en av provinsens domare idag. Han berättade att han blivit bestulen på plånbok, pass och telefon. Och inte på vilken plats som helst – inne i domstolen. Han suckade skrattande och sa att allt är möjligt i Mocambique. Och bara för att man är domare är det inte säkert att polisen gör en ansträngning för att hitta förövaren. Får hålla med om att det mesta är möjligt om någon går in i domstolen och stjäl domarens grejer när han för ett par minuter vänder ryggen till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s