Inte krig i Sydafrika

När någonting går snett i Södra Afrika tar det inte lång tid för nyheten att nå svensk press och dessutom blåsas upp bortom alla proportioner. När något går lysande bra i Södra Afrika når det emellertid aldrig svenska tidningar. Således förefaller det som att nästan allt nästan alltid går åt skogen här.

Enligt svensk media, däribland Aftonbladet, är det nästan krig i grannlandet Sydafrika på grund av mordet på den vita farmaren Terre’ Blanche. Enligt sydafrikaner, av alla färger, är det inte alls fallet.Läs Viktorias blogg om att det faktiskt inte är något raskrig på gång…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s