Kungafamilj, sötpotatis, bilprovning, hamburgare…

WordPress (där denna blogg ”hör hemma”) tillhandahåller utförlig statistik för besök på bloggen, bland annat om vilka bilder som besökarna klickat på och vilka sidor de kommit från. En annan information är den om vilka sökord som använts av dem som hamnat på bloggen. Många av sökorden eller -fraserna är logiska och innehåller Mocambique, Niassa, Kooperation Utan Gränser etcetera.

Andra är lite mer oväntade. Exempelvis hamnar ett stort antal personer som söker på ”odla sötpotatis” på sidan, andra vanliga fraser är ”svenska kungafamiljen” och ”bilprovning”. Även ”bli rik” och ”hamburger blogg” har lett till ett antal besök.

Tänker att det bloggen nog inte har den information man letar efter om man söker efter kungafamilj, bilprovining, sötpotatis, hamburgare eller rikedom men hoppas att besöket ändå ger något till alla. I dag var det någon som sökte på ”hur  lång är jacob widén”…

För dig som vill läsa om…
… sötpotatis: Att orka kämpa och odla sötpotatis – Om bonden Hanna i Zimbabwe
… kungafamiljen: Ärligt talat 1 – Om sessornas handväskor och Om den svenska kungafamiljen – Diskussion i Mocambique om monarkins vara eller icke vara
… hamburgare: Mitt liv som hamburgare – Om biståndets dilemman och livet i programmet

2 tankar på “Kungafamilj, sötpotatis, bilprovning, hamburgare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s