Formgivarvänner: Jessica Bentall

Jessica är formgivare och bosatt i London. Hon har spenderat några veckor i Lichinga och bland annat ägnat sig åt att hjälpa Kooperation Utan Gränser med att formge material. Ett exempel är affischen nedan som ska varna folk för att befinna sig nära floder utan uppsikt – på grund av risken för krokodilattack som har tagits fram på förfrågan av myndigheten för land och skog. Tanken är att etiketter med information på olika lokalspråk kan klistras in vid varje ruta med förklaringar. Jess har även hjälpt till med att ta fram informationsfolder för partnerorganisationer. Mycket uppskattat av alla!

Jessica är en av flera formgivare som just nu på olika satt samarbetar med Kooperation Utan Gränser i Mocambique.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s