Victoriafallen, bufflar, japaner, flodhästar, mina fötter

Förra veckan hade vi regionalt möte i Lusaka Zambia och denna veckan följer ännu ett par möten. I helgen åkte jag till Victoriafallen – väldigt fint. Såg dessutom en massa djur som strosade runt lite överallt (ingen safari/park) och åkte på en väldigt fin båttur. Vid fallen var det gott om (japanska) fotograferande turister. En dag spenderades i Zimbabwe. Alltsammans var väl värt den något skakiga flygresan i ett plan allt för litet för min smak…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s