Vad gör vi på jobbet, egentligen?

Ibland får jag frågan vad jag gör på jobbet, egentligen? Bortom fina ord om landsbygdsutveckling, stärkande av civilsamhällesorganisationer, jämställdhetsarbete, rättighetsbaserade program och påverkansarbete och ansvarsutkrävande.

Eftersom jag själv också undrar vad jag gör på jobbet och hur mycket tid jag lägger på olika saker har jag bestämt mig för att göra en tidsstudie med start idag. Har registrerat allt jag gjort och hur många minuter det har tagit mig (inklusive att skriva dessa blogginlägg). Tänkte göra detta en arbetsvecka för att sedan se, först och främst vad det är jag gör, men även hur jag kan förbättra tidsanvändningen. Inte minst viktigt då cost effectiveness blir ett allt viktigare begrepp inom biståndet – kanske är jag inte särskilt cost effective. Nästa vecka sammanfattar jag resultatet här på bloggen.

Nedan ett par foton från något som upptog cirka 20 minuter idag; firande av kollegan Jenices födelsedag. (Förra veckan firade vi Ana Paula, det fotot får också komma med.)

1 tanke på “Vad gör vi på jobbet, egentligen?

  1. Pingback: Vad gör jag? « Kajsas blogg från Moçambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s