På väg till panel!

Nu är det lite pirrigt – om drygt en timma ska jag sitta med i en paneldebatt och diskutera vikten av markrättigheter för kvinnor och män som lever i fattigdom på landsbygden. Det gäller att välja ut vad som är det viktigaste att få sagt, inte bli mesig men samtidigt provocera lite lagom mycket. Wish me luck! 🙂

Nedan en bild från hissen i morse då jag passade på att dela ut Kooperation Utan Gränsers kampanjrapport ”Jämställdhet minskar fattigdom” till Titti (LRF), Maria (riksdagsledamot m) och Gertrud (Sveriges Kvinnolobby).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s