En egen historia

Lichinga – platsen med egen historia.

Bestämde med en kollega att vi skulle träffas och jobba i eftermiddag. Strax innan ringer han och säger att det inte går. Anledning: En gemensam före detta kollegas son har tillsammans med fyra andra unga killar dödat en sjätte kille i en härva som handlar om sålda stulna bildelar. Kollegan som skulle jobba med mig har ägnat hela dagen åt att ta hand om den före detta kollegan vars son nu här häktad och har erkänt brott.

En kille i min ålder som jobbar på en partnerorganisation har just skaffat sig en andra fru. Killen i fråga är en dedikerad kämpe för jämställdhet inom bonderörelsen.

Det går inte att tvätta kläder här för det är så extremt hög luftfuktighet och regnar så mycket + ingen sol varför inget kan torka. När jag kom till pensionatet igår förmiddag hängde en nytvättad fuktig handduk i badrummet. Efter 1,5 dygn är fuktighetshalten i handduken exakt densamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s