Flight time remaining…

Trots att jag tillbringat ganska mycket tid på flyg, och många gånger nattflyg, kan jag inte sova på flygplan. Efter diverse försök (inklusive tabletter) har jag gett upp. Har också konstaterat att det inte är så lyckat att spela tetris (som ganska ofta finns i underhållningsskärmen på planen) i 6 timmar – väldigt ont i ögonen. Således, arbetstid (vilket inte gör resan mindre seg men blir åtminstone på bättre humör). Efter att ha skrivit  48 mail och läst en rapport från FNs jordbruksorgan FAO stod det ”flight time rimaining 05.22” på skärmen. Sjukt tråkigt.

Med British Airways tidiga morgonflyg från London till Stockholm kan jag meddela att man inte åker iförd sandaler, grönrandiga sockar, chockrosa t-shirt med en tejpad affischrulle och en snorgrön väska. Det är mörk kostym, svart väska, skinande polerade skor och en diskret halsduk som gäller.

Har nu avslutat resan Stockholm-New York-Lusaka-Maputo-Lichinga-Maputo-Stockholm. Tillbaka i Stockholm som välkomnade med färgen grå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s