Fältresa med tårta

20140403_204020litenJag befinner mig sedan några dagar tillbaka i Moçambique. Den huvudsakliga anledningen till resan är att jag ska hjälpa till att handleda studenter från Linnéuniversitetets magisterprogram i freds- och utvecklingsarbete. Vi tillbringar först några dagar i Nampula (där vi är nu) och därefter åker vi till Ribaue; ett distrikt i Nampulaprovinsen. Om internetuppkoppling finns (oxala…) kommer kontinuerliga rapporter under de kommande veckorna. Är dock försiktigt optimistisk.

Jag ligger emellertid lite efter i uppdateringarna efter ett par väldigt givande dagar i Maputo då jag har gjort de första intervjuerna och samtalen för min avhandling så jag ska försöka komma ikapp här innan vi reser till Ribaue på lördag morgon.

Här i Nampula fick vi ett finfint mottagande av en före detta Växjöstudent, Armando Ali, som kom med en fantastisk tårta, se bild nedan. På bilden ovan: stolta kockar på Nampulas kinarestaurang.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s