Tre dagar i Iapala och Ribaue

Några dagar i Iapala och Ribaue med stormöte med Mocambiques president Armando Emílio Guebuza, möte med organisation där ett projekt med dragdjur ställde till stora problem, samtal med unga och gamla som går alfabetiseringskurs, en fiskdammsorganisation och sist men absolut inte minst; möten med fantastiskt starka kvinnor som verkar klara nästan allt, trots allt. Mer utförliga porträtt på dem kommer senare!

 

1 tanke på “Tre dagar i Iapala och Ribaue

  1. Får mig att längta tillbaka till Owamboland I början på 90-talet ….. när vi arbetade med olika byprojekt kopplade till skolutveckling och lärarutbildning i Integrated Teacher Training Project …..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s