1 tanke på “Meconta januari 2015

  1. Hej Kajsa!
    Jag håller för närvarande på att skriva min c-uppsats inom statsvetenskap vid Uppsala universitet, där jag undersöker hur Sidas program Business for Development landar i den Moçambikanska politiska kontexten och hur samspelet ser ut mellan biståndsgivare och biståndstagare. I juni åker jag till Maputo för att göra en Minor Field Study där jag tänker intervjua involverade personer. Är på grund av dina erfarenheter och kunskaper om Moçambique väldigt intresserad av att komma i kontakt med dig – vore det möjligt?

    Med vänliga hälsningar,
    Caroline Kölegård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s