Närhet till havet…

I dag skriver Notícias att den lilla vägbit som fattas för att binda sammans Niassaprovinsen med kustprovinsen Cabo Delgado nu har full finansiering. Det är Afrikanska utvecklingsbanken som går in med den sista andelen. Detta innebär att man härifrån skulle kunna komma till havet på kanske 7 timmar istället för de ungefär 30 som det tar andra vägen nu. Den bit som fattas mellan de två provinserna är så dålig att vägen under regnperioden över huvud taget inte är farbar.

Om det blir fart på bygget kanske jag innan kontraktet är slut kan ta bilen till havet och bada en helg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s