Chiteka

Bokföraren skickade ett sms i morse och meddelade att han inte skulle komma till jobbet på förmiddagen på grund av ett dödsfall i grannhuset. När han kom till jobbet i eftermiddags berättade han att det var ett barn som dött, av chiteka. Jag bad om en förklaring och han berättade att det är som en traditionell drog som någon har grävt ner i jorden. Om man trampar på den dör man inom kort om man inte tillräckligt snabbt tar sig till en traditionell doktor. Barnet som dog i morse var ungefär fem år. Bokföraren berättade att en liknande sak hänt för en kort tid sedan men ett annat barn i samma område. Vissa saker förstår man inte riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s