Fotbollsmatchen

Lovade för ett bra tag sedan uppdatering om fotbollsmatchen Mocambique-Nigeria. Det blev oavgjort. Lite intressant för på något sätt hade regeringen lovat landslaget en summa pengar om de vann. Det gjorde de ju alltså inte men av det mocambikiska folket ansågs det som en seger att de lyckades spela oavgjort så de krävde att fotbollsspelarna ändå skulle få sina pengar. Ytterligare en anledning till att folk tyckte att spelarna skulle få sina pengar var att de annars under mystiska omständigheter skulle försvinna in i statsapparaten. De fick pengarna så någon slags folkstyre finns det i alla fall här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s