Frustrerad internetanvändare

Har under hela dagen försökt ladda upp utlovat foto på männen som målade regeringsbyggnade men utan att lyckas. Ett märkligt fel har uppstått med internetuppkopplingen – allt som innefattar att ladda upp eller bifoga är helt uteslutet. Går inte att skicka epost med bilaga och det går inte att ladda upp filer.

Imorgon ska jag åka till Cuamba för att vara med när civilsamhället gör en liten rapport för president Guebuza, ska bli spännande att se vad de vågar säga. På kvällen är det middag med Guebuza, får försöka dra mig till minnes lite vett och etikett. Kommer även fira första maj i Cuamba, kanske inte som det brukar vara i Göteborg, men hoppas att det blir fint. Åter i uppkopplad värld på lördag.

Önskar alla en fin första maj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s