Första vinsten i år för Futebol Club de Lichinga

img_1209_litenI dag har jag varit på fotboll igen. Futebol Clube de Lichinga mot Ferroviario Nampula. Lichinga vann för första gången denna säsong, med 1-0. Extra stort är att de vann just mot detta lag som förra året stal/köpte (beroende på vem man frågar) 14 spelare från Lichinga plus en tränare.

Det var inte bara resultatet som var revolutionerande utan även domarsituationen – huvuddomaren (eller vad det kan heta) var nämligen en kvinna. Det muttrades ganska friskt om detta i bänkarna med många var också positiva.

1 tanke på “Första vinsten i år för Futebol Club de Lichinga

  1. Pingback: Futebol club de Lichinga inte sist i “Mocambola” (typ allsvenskan) « Kajsas blogg från Moçambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s