I Sverige

Är nu i Sverige, för tillfället i hemstaden Hjo och försöker förbereda en fotoutställning om Mocambique. Utställningen är planerad till pingsthelgen då det är konstrunda här i Hjo. Hoppas att de av er som inte är så långt härifrån kommer förbi. Platsen är Offentlige Rummet Reklamateljé (Hamngatan), vi öppnar på kvällen fredagen den 30 maj och håller öppet till söndag kväll. Välkommen!

Det är dubbelt att komma hem. Inte särskilt roligt att läsa i tidningen att Hjo apotek ska säljas ut – helt sjukt att någon letar efter köpare till ett apotek! Övriga nyheter i lokaltidningen är att det inte finns några pengar till diverse satsningen inom kommunen, inte heller det särskilt upplyftande. På tv debatteras ungdomsarbetslöshet på över 40 procent i vissa ormåden i Sverige och vänner i Göteborg berättar om massavvisningar av flyktingar från bland annat Irak. Alla pratar om och är påverkade av den ekonomiska krisen. Kul att komma hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s