Jacka eller inte jacka…

Vi har 14 vakter anställda och det börjar nu bli väldigt kallt här (på riktigt faktiskt). Vi skulle därför behöva inhandla täckjackor till samtliga 14. Problemet är att det inte finns någon handlare med momsregistrering som säljer jackor i Lichinga. Köper vi jackor utan att betala moms får vi bannor i revisionen å andra sidan kan vi inte ha vakter som fryser. Tyvärr är det så att det är få argument som biter på revisorer, tror inte att frysande vakter är ett av dem… Det kommer sannolikt bli så att vi får be någon i Maputo köpa jackor och sedan flygfrakta upp dem hit (drygt 200 mil). Små problem som blir stora.

1 tanke på “Jacka eller inte jacka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s