Skolmästerskap

På fredag invigs de nationella skolmästerskapen här i Lichinga. Detta är utan tvekan det största som hänt provinsen detta år efter presidentens besök här i april-maj. Och nu kommer han dessutom igen, just med anledning av mästerskapen som ska invigas av självaste staschefen. Har inte förrän nu förstått vilken stor grej skolmästerskap är, hela provinsen kommer sannolikt att stå mer eller mindre stilla under de tolv dagar som tävlingarna pågår, det går inte att boka några möten, alla myndigheter är fullt upptagna av evenemanget. Det är skillnad mot skolmästerskapen i Hjo det…

Har idag lyckats öppna ett bankkonto, det tog tre månader men skam den som ger sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s