Fantastiskt om lejon i Mocambique

Väl värt att läsa från ministeriet för fiskeri och natur som på grund av ökade antal möten mellan människa och lejon ger några konkreta råd på engelska vilket uppenbarligen inte riktigt följer de vanliga formella regler för brev från ministerier.

Råd om att ha små ringklockor fastsatt på kläderna, för att inte överraska lejonen, pepparsprej i fickan och att man ska läsa på så att man kan se skillnad på ”lion cub shit and big lion shit. Lion cub shit is smaller and contains lots of berries and dassie fur. Big lion shit has bells in it, and smells like pepper.” Välkommen till Mocambique!

Lions in Mozambique

2 tankar på “Fantastiskt om lejon i Mocambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s