Flyttad!

I helgen har jag flyttat och har nu för första gången på nästan ett år en fungerande bostad! Helt fantastiskt måste  jag säga! (Och finfint att hela flytten var över på tre timmar.) Ska uppdatera med bilder och mer info om nya stället. Nu är det projektkommitté hela dagen, ska försöka uppdatera i eftermiddag/kväll. Var ute och red igår eftermiddag, det blev plötsligt varmt och var helt fantastiskt fint i skogen i solnedgång (hade inte hästen skenat hade det varit väldigt idylliskt).

1 tanke på “Flyttad!

  1. Kul att du har äntligen fått komma till en ”vettig” bostad, skall bli kul att se lite bilder från den.
    Ha det gôtt
    Mvh Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s