Trött biståndsarbetare

Skulle ha velat skriva ett inlägg om socialdemokraten Stefan A. Johanssons artikel med titeln ”Avskaffa enprocentsmålet i biståndet, biståndet, Sida och biståndsindustrin” (klicka för att läsa). Men jag orkar faktiskt inte det. Blir bara ledsen och trött, och jag är redan ganska trött efter en innehållsrik, kaotisk men bra måndag på jobbet. Så Stefan får vänta till imorgon, eller är det kanske någon som vill hjälpa till?

Åker till Maputo imorgon för att träffa ambassaden och för att göra intervjuer till ett reportage som jag jobbar på om valet här. Har idag fått bekräftat att jag ska träffa Edson Macacua som är Frelimos propagandaansvarig och en riktig höjdare inom partiet. Spännande!

Idag fick vi brev från utrikesministeriet om att de tänkte komma hit för att besöka oss nästa vecka, för att ta reda på vad utländska organisationer som vi egentligen håller på med. Det ska bli spännande det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s