Urna och kampanjfrakt – vardag i Niassa

En kollega kom just in och bad om ledigt för att han blivit ombedd att köra en urna till Zimbabwe, personen som dött har hela sin familj i Zimbabwe och transporthjälp behövs eftersom det inte går att sätta urnan på bussen. Och idag fick jag reda på att anledningen (eller en av anledningarna) till att en av våra bilar som är på verkstaden aldrig blir klar, är att inget gods mer än Frelimos kampanjmaterial får skickas med flyget. Reservdelen ligger således tryggt och väntar på flygplatsen i Maputo. Och kollegan som beskrevs som fortfarande försvunnen i inlägget nedan, är fortfarande försvunnen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s