Väg med namnet Vägen utan namn

utannamn

Kommunen i Cuamba har gjort en ansträngning och satt upp skyltar med vägnamn. Det är det verkar emellertid lite motsägelsefullt att sätta upp en skylt som den ovan där namnet översatt blir ”Vägen utan namn”. Nummer 1 dessutom.

Lite svårt att veta om den faktiskt har ett namn som i så fall är Vägen utan namn… Ska kolla upp detta när jag kommer till Cuamba nästa gång. Fotot är taget av Daniel Laison, hälsodirektör i Cuambadistriktet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s