Panta!!!

Tryck på pantknappen nedan för att panta en digital burk!

För varje digital burk som pantas kommer LRF och Riksbyggen att skänka pengar till den kampanj för klimaträttvisa som Kooperation Utan Gränser och Vi skogen driver. När du tryckt på pantknappen kommer du till en sida där du kan slänga massvis med pantburkar i pantmaskinen – jag hoppas att du pantar så mycket du orkar och hinner!

Kooperation Utan Gränser och Vi skogen stödjer bönder i södra Afrika i sitt arbete för ett mer hållbart jordbruk som är anpassat till klimatförändringarna. Läs mer om klimatkampanjen på www.klimatrattvisa.se! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s