Väntan på Akelius + resa till Maputo

Igår var jag för trött efter en väldigt lång dag fylld av (enligt Akelius) meningslöst biståndsarbete för att skriva ett svar på hans artikel i Expressen (se nedan). Ironi… Det kommer dock, skam den som ger sig!

Idag åker jag till Maputo för att under kommande vecka träffa kollegor från Utan Gränser i Östra och Södra Afrika samt från Stockholm. Har just skjutsat mig själv till flygplatsen för att sedan komma tillbaka till kontoret för ett jobba en sista timme innan resan.

Nedan ett par bilder från kvällen med trädet och bilen (nämnt nedan).

1 tanke på “Väntan på Akelius + resa till Maputo

  1. Även om jag kan förstå att du blir förbannad på Akelius och hans inlägg är frågan hur mycket krut du ska öda på en sådan sak. Han har uppenbarligen inte ett hum om vad han talar om, dvs hans inlägg är oseriöst. Möjligen skulle man kunna förvänta sig och begära att Sida informationsavdelning ”rycker ut” och består med någon slags elementär upplysning-cum-renhållningsarbete.

    Vad som är klart är att han slår an något hos läsarkretsen som är betänkligt. Det är liksom legitimt att kasta skit på Sida och bistånd. Saklighet krävs inte, bara okvädningsord. Jag tycker att att det mesta som gäller bistånd och Sida kan och bör diskuteras och kritiseras, men då vill man ju gärna att man utgår från fakta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s