Ingen terrorism med biståndspengar

I veckan träffade vi UNAC, den nationella bondeorganisationen i Mocambique, för att gå igenom det samarbetet som nu inleds mellan UNAC och Kooperation Utan Gränser. Mot slutet gick vi igenom kontraktet och de undrade om vi inte hade en paragraf om att våra pengar inte får användas till terroristverskamhet. Vi svarade att någon sådan paragraft har vi inte. Än i alla fall. Vem vet vilka riktlinjer som kommer här näst från givaren vad gäller kontrakt…

Tydligen finns en terroristparagraf med i kontrakt som finansieras av bland andra Canada, Australien och USA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s