En husbyggares mardröm…

Finfint hus i högsta klass! Så här såg det ut i huset jag bodde i innan jag flyttade till det nuvarande. Har, som skrivet nedan, inte velat tänka på huset sedan jag flyttade ut men nu är det tillräckligt långt borta! Som ett slags undervisningsmaterial om hur man inte ska bygga hus…

2 tankar på “En husbyggares mardröm…

  1. Hej Kajsa! Tack för påminnelse om att titta in på bloggen, det var länge sen sist. Spännande läsning. Ha det bra! /Magnus

  2. Bilderna ser mycket intressanta ut. Är i skrivande stund i Hjo i ett par dagar och mamma har ju din pappas byggare hemma hos henne för att renovera taket. Tydligen kunde man bygga fel även i Hjo 1920, men det krävdes mycket snö för att det skulle märkas av ordentligt.

    Ses nästa gång du är i Sverige på utbildning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s