Lerväg…

När jag flyttade till Lichinga för snart 1,5 år sedan var det minst sagt sju sorger och åtta bedrövelser innan jag hittat ett bra boende. Det sista ställe jag hamnade på var en något av en mardröm vad gäller husbygge. Gick förbi huset (=bygget) idag för första gången sedan jag flyttade ut (inte velat få tillbaka den dåliga känslan i magen). Här är vägen till huset (inte heller den saknar jag), inom kort kommer några av favoriterna inifrån huset…

1 tanke på “Lerväg…

  1. Pingback: Strejk mot bilprovning! « Kajsas blogg från Moçambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s