TV i verkligheten

I torsdags morse lämnade KF-gymnasiets klass Cuamba i södra Niassa för att resa hem till Sverige. Under frukosten sa eleverna några ord var om resan, sina intryck och vad de varit med om. ”Det var som tv fast i verkligheten” var det ett antal elever som tyckte. Samtidigt som de fått uppleva många svåra situationer och möten med extrem fattigdom menade dock många att intrycket ändå är positivt:  människor kämpar på varje dag – trots alla svårigheter.

Nedan några sista fotografier från klassens resa hos oss här i Niassa, från när de packade in sig i bilarna för hemresan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s