Inget att göra i småstad…

Det händer inget i småstäder. Det är en vanlig uppfattning såväl bland småstadsbor själva som bland storstadsbor. För det första håller jag inte alls med (det kan ju inte vara förutbestämt att det inte händer något på en viss plats, det beror ju på dem som bor där). För det andra så är inte alltid småstadsborna själva så kvicka med att ta sig ut när något väl händer.

Igår var jag på konsert med den proggsångerskan Marie Bergman (det var inte många Hjobor som pallrade sig dit) och idag har jag varit på vernissage för en konstutställning (som dock verkar bli relativt välbesökt). Konserten var på Restaurang Bryggan och konstutställningen var på Hjo Konsthall.

Nedan ett par foton från konsthallen idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s