Spara på miljön: cykla till jobbet och låt chauffören ta portföljen i bilen

Det är ett fantastiskt arrangemang som Torys presidentkandidat, Mr Cameron, har lyckats med: Han pratar mycket om miljön och vikten av att alla tar ansvar. Ett sätt att visa allvar med sitt miljöengagemang, menar Cameron, är att cykla till jobbet. Det gör han själv och har lyckats bli flitigt fotograferad under cykelturerna. Portföljen och skorna kommer emellertid i bilen som följer efter honom. Torys slagord ”vote blue, go green” tappar lite i trovärdighet. Källa BBC, tackar Bosse för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s