Fint svartbygge i Hjo

Sista dagen jag befann mig i Hjo fanns en finfin artikel i Hjo Tidning (apropå galenskaper i svensk media, kommenterade nedan). Under rubriken ”Svartbygge i hamnen” diskuteras  initiativet med att bygga en flytbastu i Hjo utifrån att det är oklart om bastun är en byggnad eller båt. Jag tycker att det är ett alldeles utmärkt initiativ – besök Olle Widéns hemsida för att boka bastun! Nedan bilder på Hjo Tidning och den svarta båten/byggnaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s