Ful flygplats och fin utsikt från ny lägenhet

Idag kom jag till Mocambique, bagaget med flyget efter. Det första jag såg var naturligtvis den anskrämligt fula flygplatsen (kommenterade i tidigare inlägg, läs fundering om gammal och ny flygplatsarkitektur och om den ”kinesiska prägeln”). Har idag varit och kollat på lägenheten som jag flyttar till i början av juli. Det var meningen att allt skulle vara fixat till den 15 april, idag den 23 maj är den nästan klart…

Lägenheten har en väldigt fin utsikt (och några fina vattenläckor – det verkar vara min förbannelse i detta land). Den kommer också att erbjuda bra motion, lägenheten ligger på sjunde våningen och hissen verkar fungera mer eller mindre med betoning på mindre.

Nedan några foton från balkongen (väntar lite med att fota läckorna) med Joanna och ägarinnan Inês, huset sett från gatan och sist men inte minst, den nya flygplatsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s