Med tålamod tillbaka

I veckan har vi haft möte i Cuamba med alla våra samarbetsorganisationer och representanter från lokala myndigheter. Försökte lägga upp foton från mötet under dagarna i Cuamba men med en uppkoppling på 0,16kB per sekund, som ständigt bryts, tappade jag tålamodet efter några timmars försök utan att lyckas med en enda bild.

Kom tillbaka till Lichinga igår, känns fint att vara tillbaka. Under tiden som jag har varit i Sverige har det dock inträffat en rad inbrott hemma hos folk som jobbar för utländska organisationer. Förövarna har inte bara stulit, vid ett tillfälle dödade de en vakt. Vaknade i natt och började fundera på detta men lyckades till slut somna om. Lichinga är tyvärr inte en så lugn plats som den kan ge sken av.

Ska nu åter ta mig an utmaningen att försöka få upp bilderna från mötet i Cuamba. Paciência…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s