Partnermöte – del 2

Som ett led i att göra mötet med samarbetsorganisationerna mer kreativt (se inlägg nedan) ordnades ett besök på Agroforestry Training Center där alla fick chansen till ett smakprov på hur centret arbetar med hållbart jordbruk och frågor kring hur bönderna på en liten yta kan producera tillräckligt och mer varierat för att uppnå bland annat en bättre kost.

Några foton från besöket på fältet bland annat på plantskolan med genomgång av hur olika träd och deras funktioner, nybygge av gård för getterna, nybygge av lagerlokal och liten rondell vid blivande huvudingången och visningar av olika delar av fältet.

Tillgången till transport var lite knapp, 60 personer skulle transporteras i fyra bilar, dock inga sura miner för det (se sista bilden).

Läs mer på centrets blogg eller genom att klocka på kategorin Utan Gränser i Niassa till vänster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s