Packat och klart

Istället för att hyra en flyttbil som skulle köra upp från Maputo till Lichinga och sedan tillbaka med mina grejer (dyrt) lyckades jag få en plats i en container som redan var här i Lichinga för ett av skogsbolagens räkning.

Det hela kom lite hastigt på, skulle egentligen inte ha flyttat förrän i kommande månadsskifte. I måndags fick jag besked att jag kunde flytta grejerna redan denna vecka, i går morse kunde ingen säga var lastbilen befann sig men på eftermiddagen ringde de och sa att den var framme.  Har ägnat kvällar och nätter till att packa. Nedan foton från packning och sista glamorösa natten i huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s